Prentenboeken

Mijn eerste prentenboek 'Stink en Stank gaan hun neus achterna' is nu te koop bij Boekscout!

Je kunt het  bestellen door hier te klikken.

Stink en Stank zijn twee muizen die achter de plint van een speelgoedwinkel wonen. Ze laten hun hele leven al winden (of ‘ruften’, zoals ze het zelf noemen). De hond Gerard en poes Maus, die ook in de winkel wonen, zeggen dat ze het maar vies vinden. Stink en Stank roepen dat alle dieren ruften laten en gaan in een rode speelgoed sportauto op onderzoek om het te bewijzen. 

Dit is het eerste prentenboek dat ik heb gemaakt. Mijn vader (nu 79) vertelde mij vroeger al verhalen over Stink en Stank. En nu ook aan mijn kinderen. Dat vond ik zo bijzonder dat ik een prentenboek over de twee muizen wilde maken.

Hieronder kun je overigens twee gratis kleurplaten downloaden!

 

Kleurplaat
Afbeelding – 2,8 MB 547 downloads
Kleurplaat 2
Afbeelding – 2,3 MB 528 downloads

Op dit moment werk ik aan dit prentenboek.

Kabouter Poerewiep komt op een avond thuis bij vrouwtje Kierewiet met een gele steen die hij heeft gevonden. Geen idee wat het is! Ze vinden het allebei heel mooi en gaan rondvragen of iemand weet wat het is. De trol Brunbard weet wel wat het is, maar zegt het lekker niet...Waarom niet?

 

 

 

 

Loop je zelf al jaren rond met een idee voor een prentenboek maar ben je zelf niet echt een tekenaar? Neem gerust eens contact met me op voor de mogelijkheden!