Portfolio

K2 - Aanpakkers van maatschappelijke vraagstukken

 

Naar aanleiding van een heidag van K2 tekende ik deze illustratie waarin de waarden en blik op de toekomst van K2 werden gevisualiseerd.

 

 

Bouwinnovatie lab TNO

 

Voor een nieuw laboratorium van TNO maakte ik deze dynamische illustratie vol humor en details.

 

 

Stichting Bosno / Movares

 

Medewerkers van Movares presenteerden de resultaten van hun #BOSNO bedrijfsopdracht over de voorwaarden voor een succesvolle 'digitale transformatie'. Om de uitkomsten te verduidelijken en de toehoorders bij het onderwerp te betrekken vroegen ze mij om een illustratie te maken. Deze werd tijdens de presentatie gebruikt.

 

 

Cartoons

 

De afgelopen tijd  heb ik verschillende cartoons gemaakt over dingen die me opvielen in de actualiteit. Klik hier om ze allemaal te zien!

 

 

Stichting Musea en Herinneringscentra '40-'45 (SMH)

 

Voor de SMH heb ik in het kader van de Kwaliteitsimpuls Educatie, een vijftal illustraties gemaakt. Je kunt ze zien door op de afbeelding hiernaast te klikken of bekijk ze in de publicatie:

ABC: Werken met vrijwilligers. 

 

 

De Samenwerkplaats, team- & organisatiecoaching

 

De Samenwerkplaats is een ruimte waar iedereen welkom is om te sparren over samenwerkingsvraagstukken. Voor deze organisatie heb ik het concept voor het logo ontworpen. Het resultaat mag er zijn! Klik op de afbeelding voor een groter formaat. 

 

 

 

Openbare Basisschool Dolfijn 

 

Ieder jaar is er een ouderfeest en een aantal borrels. Hoe leuk is het om hier een echte mooie uitnodiging bij te maken!

Klik op de afbeelding om ze allemaal te zien.

Inside Up

 

Voor de website van Inside Up, een netwerk organisatie die andere organisaties helpt om procesmatig en psychosociaal gezond te functioneren, mocht ik een aantal illustraties maken. De illustraties geven de activiteiten weer van Inside Up. 

Daarnaast maakte ik voor een online training over agressie een aantal illustraties die weergaven met welke vormen van agressie bedrijven te maken kunnen krijgen en hoe men hierop kan reageren. 

Stichting Peutersporten

 

Voor een stichting uit Rotterdam die zich inzette om peuters te laten sporten heb ik voor hun website een aantal tekeningen gemaakt. Er was een tennistijger, een hockeyhaas, een voetbalvos en een korfbalkikker.. Klik op de afbeelding om ze te zien.

 

 

Particuliere opdrachten

 

De afgelopen jaren heb ik diverse illustraties gemaakt voor particulieren. Van huwelijkskaarten en cadeaubonnen tot kledingopdruk en proefschrift. Klik op de foto om ze te zien. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor je eigen uitnodigingskaart of cadeaubon, neem dan gerust contact op.