cartoons

Onderschat de kracht van beeld en humor niet. Heb je een lastige of droge boodschap waarvan je wilt dat deze beklijft bij de mensen voor wie het bedoeld is? Ik maak pakkende cartoons die je verhaal overbrengen. 

illustraties voor publicatie en website

Wil je de informatie in je jaarverslag verduidelijken met aansprekende illustraties? Of de informatiefolder die je met zorg hebt samengesteld opluisteren met unieke hansgemaakte afbeeldingen? Samen kunnen we kijken wat voor soort illustratie je nodig hebt om je boodschap over te brengen bij de juiste doelgroep.

illustraties prentenboek

Je loopt al jaren rond met een idee voor een fantastisch prentenboek voor kinderen. Je hebt al een verhaal, een thema, karakters, alleen....je hebt niet zo veel vertrouwen in je eigen teken skills... Ik voorzie graag jouw toekomstige prentenboek van illustraties! Neem contact op voor de mogelijkheden en wie weet heb je over een tijdje je eigen prentenboek in handen. 

Wenskaartjes

Wil je een goede vriend(in) een diner cadeau geven? Of je broer of zus een dagje uit, inclusief oppas voor de kinderen? Maak iedere cadeaubon uniek met een persoonlijke, hansgemaakte illustratie!

Ook als je op zoek bent naar unieke geboortekaartjes of uitnodiging voor je huwelijk, neem contact op. Ik denk graag met je mee.