Over mij

De eerste tekening die ik maakte waarvan ik dacht: "Hé, die is goed gelukt", was van een fuut. Het zal ergens in groep 7 zijn geweest. Op de middelbare school tekende ik superhelden terwijl ik naar de leraar luisterde. Het was mijn manier om me te focussen.

Ik heb altijd getekend maar ik ben tot nu toe werkzaam geweest in de culturele sector. Ik heb onder andere gewerkt als galerie manager, art consultant, directeur van een kunstuitleen en educator/projectmanager tentoonstelling bij een museum. Tijdens al die banen heb ik ook heel veel getekend. Tijdens telefoongesprekken en vergaderingen. Op post-its, enveloppen, vergaderstukken...Er begonnen ook al opdrachtjes te komen, voor vrienden, vrienden van vrienden, school en op werk. Nu maak ik van mijn passie mijn onderneming! 

Ik hou er van om een idee visueel te maken. Als ik ergens naar luister of kijk, dan vormen er al snel allerlei beelden in mijn hoofd, die ik dan kan tekenen. 

Sinds een paar jaar werk ik steeds meer digitaal. Ik teken op een tekentablet waardoor ik in verschillende lagen kan werken en zo een mooi eindresultaat krijg. Bekijk mijn portfolio maar eens.